Ombir foundation

Ik ga de maanden Februari en Maart naar een weeshuis in Nepal.  Dit weeshuis wordt heel dapper geleid door een Nederlandse jongen Mick Bröcker. Mick zet zich met hart en ziel in voor de kinderen en probeert ondertussen de rest van de wereld te inspireren om te gaan mediteren. Hij heeft hier zelfs een boek over geschreven. 

Mick ging in 2012 een aantal weken naar Tibet. Hier heeft hij zo veel mogelijk school schiften gekocht en daarmee 400 Tibetaanse kinderen dol gelukkig mee gemaakt. Dit was een van de meest indrukwekkendste momenten geweest voor hem. Hierdoor had hij het gevoel dat hij de hele wereld aan kon. Zo is hij zelf een weeshuis begonnen in Nepal. Wat allemaal begon met een jongetje Ombir (vandaar dat de foundation zo heet). 

Wil je meer lezen over Mick en de 11 kinderen waar ik twee maanden voor ga zorgen, kijk dan op Ombir foundation: http://ombir.org 

Wil je fiancieel helpen doneer dan via de donatie button op mijn eigen crowd funding pagina. Dit heb ik zo afgesproken met Mick. Wil je na Maart nog wat voor Mick en de kinderen betekenen, ga dan rechstreeks naar zijn pagina. Zijn dank is nu al groot!

 

 

Hoe oud is Mick?